El Diablo, pekelně dobrý drink

El Diablo

Koktejl z několik měsíců stařené tequily reposado si okamžitě zamilujete. Název El Diablo, česky ďábel, si tento koktejl získal díky pikantní chuti zázvorového piva a své rudé barvě, kterou mu dodává likér z černého rybízu známý také jako Crème de Cassis. Vychutnejte si jej ve vysoké skleničce s pořádnou dávkou ledu a měsíčkem limety.


Budete potřebovat


#produkt#https://www.plnasklenice.cz/el-diablo-set-ingredienci/


Vybavení


Jak si namíchat

  1. Sklenici naplňte ledem a přidejte repposado tequilu, crème de cassis a limetkovou šťávu.
  2. Doplňte zázvorovým pivem po okraj a jemně promíchejte tak, aby nevyprchala perlivost.
  3. Koktejl ozdobte měsíčkem limety.
Vytisknout
Jaroslav KolářObchodní manažer plnásklenice.cz, milovník nových chutí a trendů. Nadšený degustátor a inovátor zavedených pořádků, s více než 10 letou praxí v oblasti nápojů a gastronomie.