
Penicilin – lahodná kůra do sychravého počasí
V roce 2005 barman Sam Ross v newyorském baru Milk & Honey objevil atraktivní chuťové spojení ...
V roce 2005 barman Sam Ross v newyorském baru Milk & Honey objevil atraktivní chuťové spojení ...
Black Manhattan vznikl roce 2005 rukou barmana Todda Smithe. Stalo se tak v Sanfranciském bar...
Jednoduchý koktejl opředený tajemstvím. Neví se kdo jej vlastně vynalezl, ale všeobecně se věří, ž...
Patří-li Manhattan mezi vaše oblíbené koktejly, tak Vieux Carré bude pro vaše chuťové pohárky tref...
Koktejl Bourbon Renewal vytvořil barman, spisovatel a polularizátor barového odvětví Jeffrey Morge...
Recept na New York Sour vznikl rukou Allena Katze, jež spoluzakládal New York Distilling Company. ...
Dublin Minstrel je koktejl pojmenovaný po Franku Fogartym, estrádním umělci, který byl známý právě...
Rusty Nail, česky rezavý hřebík, je koktejl složený z pouhých 2 ingrediencí, kvalitní skotské whis...
Kvalitní žitná whisky vás samozřejmě dokáže zahřát i sama o sobě, ale ve spojení s těmi správnými ...
O horkém nápoji na bázi whisky, který na tuzemských nápojových lístcích můžete najít i pod jeho or...
Už jste někdy pili lososa na kyselo? Že ne? Nyní máte možnost. Nemusíte se však bát, že v chuti ko...
Koktejl na bázi whisky, který znali už námořníci v 18. století. Budete potřebovat 5 cl bourb...
Koktejl na bázi whisky, za který vděčíme zejména období Americké prohibice z 20. let minulého stolet...